Update voor de niet zo up to date-mensen... oja
Blijf op de hoogte en volg Gijs
03 Augustus 2012 | Colombia, Aruba
Zo... het is een tijdje geleden dat ik aan het woord ben geweest op anijs.wbj.nu. Dus bij deze zal ik weer even een stukje schrijven en natuurlijk wat leuke foto's erbij plaatsen.
Op zich is het best logisch dat ik een tijdje niet geschreven heb want heb het veel te druk gehad. Met eten, genieten, verjaardag vieren en werken.
En oja.. ziek zijn ook nog.
Maar laat ik beginnen met het vertellen van mijn geweldige verjaardag, die overigens 3 dagen heeft mogen duren, die ik samen met Patrick, Sige & Paddel heb gevierd. En, logisch natuurljk, magijsje:). 3 kanjers naar Curacao gekomen om hier lekker vakantie te vieren en mij te verwennen op mijn verjaardag... en nog een 2e dag verjaardag.. en nog een 3e dag verjaardag.
Ja in 1 week hebben we maar liefst 3 keer sushi gegeten, en hoe!!
wat heerlijk zeg! heel jammer dat ik deze traditie nu alleen moet voort zetten hier op curacao.
Hebben lekker op het strand gelegen en gesnorkeld, de mafkezen zijn van een enorm hoge rots de zee in gesprongen, we zijn nog naar een natuurpark geweest met de natural bridge en in een grot geweest en we hebben 's avonds een borreltje gedaan.
Die dag kon ik alleen niet zoveel eten,,.. want was dag 2 dat ik aan de medicijnen zat. Ben die dag ervoor, na 3 dagen niet eten en alleen maar spugen, met koorts door gijs en jorien (onze buurvrouw) naar de dokter gebracht. Zware ontsteking aan mijn maag... heel fijn, ahum ahum..
een dieet verder en nu nog aan 4 verschillende medicijnen, maar voel me in ieder geval weer goed!
komt vast ook omdat ik, ONTSPanne-renee, een massage van 1,5 uur heb gehad.. mmm heerlijk!
echt super leuk dat PN, siekbert en krullebol er waren! maar ook super stom dat ze mij alweer hebben verlaten! heb echt genoten, lekker bij hun in het hotel gechilled, gezwommen, geslapen en gedaan bla bla etc etc. CHILLAX
Sinds 1.5 week ook ander werk. Super leuk en erg naar mijn zin. Weer in de horeca, Bij cafe de tropen. Heb lekkere werktijden en zeer gezellig collega's! waaronder ook gijs de barman :-) hebben het beide erg naar ons zin en vermaken ons op-ti-maal!
ik denk dat ik anijs.wbj.nu nu aardig heb ge-updated... tja behalve nog nog dat ik even moet vertellen dat het hier nog steeds elke dag 32 graden is en we heerlijk corona's drinken bij het zwembad... hihih
Nouu ik zal nog wat foto's posten en dan stap ik in m'n onwijs coole jeep en ga ik gijs ophalen!
Ciao ciao... Ayo!!
xx.an without ijs xx.
En oja.. ziek zijn ook nog.
Ja in 1 week hebben we maar liefst 3 keer sushi gegeten, en hoe!!
Ciao ciao... Ayo!!
xx.an without ijs xx.
04 Augustus 2012 - 00:13
Jacqueline Hirs:
Yeahhhhhhhh eindelijk weer een verslag!! Gezellig om weer wat te lezen van jullie!Ik ga gauw de foto's bekijken! Dag lievies tot over 2 weken.....pfft wel lang hoor dat ik je dan niet zie An!!Maken het daarna weer goed via de Skype!, love you xxxxx en Gijs natuurlijk ook ! xxxxxxx